Roomate betyder är att vi skapar unika bakgrunder för dig och ditt företag, med vår hjälp kommer du öka ditt varumärke betydelse. Du blir mycket oftare ihågkommen efter att du sitter i en professionell miljö i stället för hemma i köket, vardagsrummet där exempel barnens har sina leksaker utmed hela golvet.

Med vår tjänst kommer du alltid synas proffsig vart du än sitter. Du har alltid med dig ett snyggt välstädat rum med Roomate som hjälper dig att stärka ditt företag.

Varför skall du då betala när du kan ladda ner en bakgrund gratis genom Google och lägga till din logga i ett hörn? Med våran hjälp kommer bakgrunden och ditt varumärke bli mycket mer tydligt genom att vi skapar bakgrunder som du inte hittar någon annanstans. Våra bakgrunder är unika.

Du får alltid rätt perspektiv på alla din möten med bakgrund som är skapad efter att sitta in digital möten, live på sociala medierna m.m. Vi skapar rätt ljus perspektiv och allt som du kan tänka dig som är svårt i din bakgrund

Roomate är inte en plattform utan en bakgrund till ert online verktyg ni använder vid ert online möte. Styrkan med Roomate är att ni får ett proffsigt rum vart du än jobbar från.

Standard – Standard paketet är där du som kund väljer en av dom bakgrundsbilderna du kommer kunna se framför dig. Du laddar upp företagets logga i färg och skriver i mejladress och namn, så återkommer vi när er Roomate bakgrund är klar.

Annan möjlighet kan ni kontakta oss direkt på kristian@roomatepicture.com

/2388 – 3096:- – exklusive moms

Premium – Premium paketet är det val som gör din bild helt unik. Här kontaktar du oss via mejl eller formuläret i paketet Premium, du som kund väljer själv vilken miljö du vill sitta i till exempel tegel, puts, studio eller varför inte tallskog i bakgrunden?

Du är den enda personen/företaget som kommer använda just denna bakgrunden och ingen annan får nyttja den genom Standard bakgrunderna, det är din unika online bakgrund

Valen har egentligen inga begräsningar, det är bara fantasin som stoppar dig! Du laddar upp den grafiska profilen – om du har en sådan – , företagets logotyp och kontaktuppgifterna till dig. Sedan kommer vi med ett utkast när vi börjar skapa din Roomate bakgrund. Nu kör vi!

/7485:- exklusive moms